FactuurSturen.be Help

Hoe ziet het online betaalproces eruit?

Een debiteur zal een factuur sneller betalen wanneer deze op eenvoudige wijze kan worden voldaan d.m.v. online betaalmethoden als iDeal, Bancontact, PayPay of Creditcard.

Hieronder zie je hoe eenvoudig het betalen van een factuur met FactuurSturen.be in z'n werk gaat. Na ontvangst van de factuur kan de debiteur deze binnen enkele minuten betalen.

In de e-mail naar de klant plaatsen we een opvallende link naar de betaalpagina:

De betaalpagina geeft een duidelijk overzicht van de factuurtotalen en het openstaande bedrag. Tevens kan de factuur in zowel PDF- als UBL-formaat worden gedownload.

Door op de gewenste betaalmethode te klikken begeleiden we de debiteur stapsgewijs tot de betaling heeft plaatsgevonden. Hierna komt de debiteur terug op de betaalpagina waar direct te zien is dat de factuur is voldaan.

De kleuren op de betaalpagina komen overeen met de kleuren van de e-mail zodat ze aansluiten bij de huisstijl. De pagina heeft een rustige en betrouwbare uitstraling om de bezoeker sneller over te laten gaan tot betaling.

Gebruik je al FactuurSturen.be en wil je ook online betalingen accepteren? Zie: Betaalmogelijkheden toevoegen aan je facturen

Factuuroverzicht

Optioneel is het mogelijk om een factuuroverzicht aan te bieden aan je debiteuren. Onderaan de betaalpagina tonen we een compleet overzicht van alle facturen van de debiteur inclusief status. Zo zien uw debiteuren direct welke facturen nog open staan en kunnen de facturen opnieuw gedownload worden.

Inschakelen factuuroverzicht

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Factuur Factuur aanbieden via Factuuroverzicht

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Wij zijn enorm trots op ons product

Made with love

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.5

De laatste update van ons systeem is van 15-02-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis