FactuurSturen.be Help

Kan ik ook ontvangen facturen in FactuurSturen.be zetten?

Het is mogelijk om alle ingekomen facturen te plaatsen in FactuurSturen.be. Je kunt facturen, bonnetjes, etc. uploaden in je account. Bij het uploaden zullen we met optische karakter herkenning (OCR) software de factuur scannen om alle bedragen uit te lezen en te verwerken. We kunnen zelfs het factuurnummer en crediteur gegevens herkennen zoals het btw-nummer, e-mail adres en IBAN rekeningnummer.

Na het uploaden kun je alles nog controleren en de factuur inboeken. Als je alle facturen geĆ¼pload hebt kunnen we de btw-aangifte voor je berekenen zodat je minder tijd kwijt bent met de aangifte.

Facturen inboeken via e-mail

Je kunt ook facturen in JPG-, PDF-, PNG- en UBL-formaat naar je persoonlijke FactuurSturen.be e-mailadres (door)sturen, deze worden dan automatisch voor je verwerkt en in je account gezet. Jouw persoonlijke e-mailadres vind je op de Account-pagina.

Plaats een "+" teken voor het apenstaartje wanneer je geen bevestiging wil ontvangen (bijvoorbeeld: uwnaam.1234+@factuursturen.be)

Je kunt een onbeperkt aantal bijlagen meesturen zolang de totale omvang van de e-mail de 20MB niet overschrijdt. Grotere e-mails worden genegeerd.

Papieren bonnen en facturen scannen

Heeft u nog bonnen of facturen op papier ontvangen dan kunt u deze scannen. Voor het beste herkenningsresultaat adviseren we te scannen op 300dpi in grijstinten.

FactuurScan app

Onze FactuurScan app is een zeer eenvoudig te gebruiken applicatie voor de smartphone waarmee je snel bonnetjes en facturen kunt fotograferen en uploaden naar je FactuurSturen.be account. Je vindt de app in de Android Play Store of de Apple App Store.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.55.5

De laatste update van ons systeem is van 10-07-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis