FactuurSturen.be Help

Welke incassomogelijkheden biedt FactuurSturen.be?

Vanaf juni 2017 is Online Incasso de nieuwe partner van FactuurSturen voor het versturen van ingebrekestellingen en aanmaningen. Online Incasso is een softwarebedrijf dat het incassotraject volledig heeft geautomatiseerd. Als klant van FactuurSturen.be kun jij via Online Incasso snel en gemakkelijk online een zaak starten. Jouw klant wordt op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande facturen gewezen. Het grote voordeel van deze online incassodienst is dat je zelf aan de knoppen draait, inzicht hebt in de voortgang en daardoor meer controle hebt over het incassotraject. De manier waarop jouw klant wordt herinnerd aan de vordering, bepaal je zelf. Van elektronische of telefonische herinneringen tot sms-berichten of een fysieke brief: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tussentijds een incassotraject stopzetten omwille van de klantrelatie? Geen enkel probleem. Een leuke bijkomstigheid is bovendien dat je de wettelijke incassokosten - die je bij je klant in rekening mag brengen - zelf mag behouden.

Is het incassotraject van Online Incasso afgerond, maar is het niet gelukt de openstaande vordering te incasseren bij de schuldenaar? Dan bieden ze de mogelijkheid om het dossier direct door te zetten en een gerechtelijk incassotraject te starten.

Aan de slag met Online Incasso? Dat is heel eenvoudig. Ga naar onlineincasso.nl en maak een account aan. Vervolgens activeer je bij je FactuurSturen.be instellingen op het "Verbindingen" tabblad de verbinding met Online Incasso. Nu heb je de mogelijkheid om, na het versturen van diverse herinneringen binnen FactuurSturen.be, de openstaande posten per debiteur als conceptzaak door te zetten naar Online Incasso.

In de online omgeving van Online Incasso kun je de zaak controleren, aanpassen en activeren. De eerste stap is het door Online Incasso versturen van een ingebrekestellingsbrief conform de WIK. De kosten voor het versturen van deze brief zijn slechts 2,50 euro.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.55.5

De laatste update van ons systeem is van 10-07-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis