FactuurSturen.be Help

Ondersteunen jullie push notificaties?

Als gebruiker van FactuurSturen.be wil je niet elke dag in hoeven loggen om te zien of er (handmatige) herinneringen of periodieke facturen verzonden moeten worden. Ook is het handig als je een bericht ontvangt wanneer een factuur is voldaan of een offerte is goedgekeurd. Voor dit soort notificaties hebben we een aantal koppelingen ontwikkeld met populaire communicatiekanalen als e-mail, Telegram, Signal en SMS.

SMS (Short Message Service)

Dit is de bekendste methode voor het ontvangen van korte berichtjes en notificaties en wordt door elke mobiele telefoon ondersteund. Helaas kent SMS wel enkele nadelen; een bericht kan maximaal 160 karakters bevatten en er zijn kosten verbonden aan het verzenden van een SMS.

Om gebruik te maken van SMS heb je een mobiele telefoon nodig in combinatie met een mobiel telefoonnummer.

Een notificatie vanuit FactuurSturen.be kost 8 eurocent die we in mindering brengen op je prepaid tegoed.

Telegram en Signal

Dit zijn multi-platform communicatiemethodes die communiceren over het internet. Je kunt hiermee door middel van mobiele (slimme) apparaten als smartphones en tablets kosteloos berichten heen en weer sturen door het installeren de gelijknamige app. Het is ook mogelijk om op laptops en pc's gebruik te maken van deze kanalen.

Voor deze methodes hebben we zogenaamde chatbots ontwikkeld. Door je aan te melden bij deze geautomatiseerde gesprekspartners word je automatisch op de hoogte gehouden van gebeurtenissen binnen je administratie(s). Tevens kun je facturen en bonnetjes als bijlage naar de Telegram chatbot sturen ter verwerking.

Om gebruik te maken van Telegram of Signal heb je een smartphone nodig in combinatie met een mobiel telefoonnummer. Je kunt deze diensten naast elkaar gebruiken op hetzelfde apparaat.

Aanmelden

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Systeem Push Notificaties Voeg push kanaal toe

Je kunt zo veel kanalen toevoegen als je wilt. Zo kun je er voor zorgen dat specifieke berichten bij verschillende personen worden afgeleverd.

Uitzonderingen

Zit je niet te wachten op een notificatie wanneer een factuur is voldaan of een inkoopfactuur is ontvangen dan kun je op het tabblad "Systeem" bij je instellingen specifieke meldingen uitschakelen.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.17

De laatste update van ons systeem is van 11-06-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis