Kan ik mijn account beveiligen met twee-factor-authenticatie?

Twee-factor-authenticatie (2FA) is een extra beveiligingslaag om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot je FactuurSturen.be account, zelfs als iemand je wachtwoord weet.

Wanneer twee-factor-authenticatie is ingeschakeld vragen we na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord een verificatiecode welke gegenereerd kan worden door een authenticatie applicatie of kan worden toegezonden per SMS.

Wat heb ik voor 2FA nodig?

Authenticatie applicaties zijn er voor smartphone en PC. Wij adviseren om gebruik te maken van "Google Authenticator" of "Authy".

Ontvang je liever verificatiecodes per SMS dan heb je hier enkel een mobiele telefoon voor nodig. Bij deze methode worden de kosten voor het versturen van de SMS in mindering gebracht op je tegoed. Om die reden is deze methode alleen beschikbaar voor gebruikers met prepaid tegoed.

Gebruik je een authenticatie applicatie dan adviseren we om daarnaast ook SMS als authenticatiemethode toe te voegen als backup

Hoe activeer ik twee-factor-authenticatie?

Log in en volg deze stappen:
Account Twee-factor-authenticatie Instellingen

tags: 2SV 2FA tweestapsverificatie twee-factor-verificatie tweestapsauthenticatie twee-factor-authenticatie

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.12

De laatste update van ons systeem is van 15-04-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.