Ik kan niet inloggen met 2FA? Wat nu?

Het gebruik van twee-factor-authenticatie (2FA) is een extra beveiligingslaag om te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot je administratie, ook al weten ze je gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb je geen toegang meer tot je mobiele telefoon of een authenticatie app waarin je de 2FA van FactuurSturen.be hebt geactiveerd dan hebben we hier een aantal tips zodat je mogelijk weer toegang kunt krijgen:

• Controleer of je op andere apparaten of in andere browsers nog wel toegang hebt. Als je een apparaat als vertrouwd hebt gemarkeerd vragen we gedurende een periode van 30 dagen niet om de 2FA code en kun je inloggen met enkel je gebruikersnaam en wachtwoord en kun je, indien gewenst, 2FA uitschakelen.

• Maak je gebruik van een authenticatie app, dan hebben we je bij het inschakelen geïnstrueerd om de sleutel (een code van 16 karakters) op te schrijven en op een veilige plaats te bewaren. Gebruik die sleutel om in een authenticatie app als "Google Authenticator" of "Authy" nieuwe toegangscodes te genereren.

Indien je geen back-upmethode hebt geactiveerd, geen vertrouwde apparaten hebt en geen back-upsleutel hebt bewaard is het niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot je FactuurSturen.be-account.

Stuur in dat geval een e-mail naar support@factuursturen.be met daarin het verzoek 2FA voor jouw account uit te schakelen. Graag ontvangen we de volgende gegevens van je:

• een recent uittreksel van het handelsregister

• factuurnummer, klantnaam en bedrag (schatting) van je laatst verzonden factuur

• schatting hoeveel tegoed er op het account staat

• kopie van de banktransactie van de aanschaf van tegoed of een recente factuur van ons.

We begrijpen dat het vervelend is dat je door deze procedure tijdelijk niet kunt inloggen. Deze problemen komen bijna altijd op het verkeerde moment, maar als verkeerde personen toegang krijgen tot je gegevens zijn de gevolgen vele malen groter.

Houdt er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat we alles gecontroleerd hebben en je weer toegang hebt tot je account.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.13

De laatste update van ons systeem is van 16-04-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.