Hoe kan ik al mijn huidige klanten importeren?

Het is mogelijk om al je klanten vanuit een ander programma te importeren in FactuurSturen.be. Het enige wat je moet doen is een export maken in csv-formaat vanuit het programma waarin je klanten staan (bijv. Outlook). Zodra je je klanten hebt geƫxporteerd naar een .csv-bestand, kun je dit importeren in FactuurSturen.be.

Log in en volg deze stappen:
Importeren Klanten Kies bestand Upload

Zodra de upload klaar is kun je per veld aangeven wat het is. Het spreekt allemaal voor zich en tijdens het importeren zal het systeem je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.8

De laatste update van ons systeem is van 06-03-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.