Koppel FactuurSturen.be met boekhoudpakket e-Boekhouden.nl

De e-Boekhouden.nl koppeling is nog in een beta-fase. Dit betekent dat er nog functies kunnen wijzigen zonder aankondiging. Deze koppeling is tijdens de beta-fase gratis. Daarna kunnen er kosten aan verbonden worden.

Koppel eenvoudig jouw e-Boekhouden.nl boekhoudpakket of die van je boekhouder aan je FactuurSturen.be account! Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je de koppeling eenvoudig kunt realiseren.

Wat doet de koppeling?

Als de koppeling actief is, zullen we van elke in- en verkoopfactuur een mutatie aanmaken in e-Boekhouden.nl. Via onze export module is het tevens mogelijk om meerdere facturen te exporteren naar e-Boekhouden.nl. Als een debiteur of crediteur binnen e-Boekhouden.nl nog niet bestaat maken we die ook automatisch aan.

De gemaakte boekingen kun je vervolgens verder verwerken binnen je e-Boekhouden.nl administratie. Nooit meer overtikken dus! Zo simpel kan het zijn.

Maak de koppeling

Haal je API-gegevens op in je e-Boekhouden.nl account

• Log in bij e-Boekhouden.nl

• Klik bovenin op de optie "Beheer"

• Klik links in het menu op "Instellingen"

• Klik op "Koppelingen"

• Bij de optie "API/SOAP" klik je op "Verder"

• In het volgende scherm staat de informatie die je nodig om de koppeling te maken.

Maak de koppeling in je FactuurSturen.be-account.

Om een verbinding tot stand te brengen ga je binnen je FactuurSturen.be account naar je instellingen.

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Verbindingen Online boekhoudsoftware

Kies uit de boekhoudpakketten de optie "e-Boekhouden.nl" en klik op "Verbinden". Er verschijnt nu een popup waar je jouw e-Boekhouden.nl gegevens kunt invullen. Druk daarna op de knop die eronder staat om te verbinden. Als de verbinding is gelukt, kun je de administratie selecteren waarmee je wilt koppelen. Daarna is de verbinding gemaakt.

Grootboekrekeningen

Als we de boekingen in e-Boekhouden.nl aanmaken, moeten we in een boeking een grootboekrekening opgeven. Omdat deze informatie niet aanwezig is binnen FactuurSturen.be, moeten we jouw standaard grootboekrekening weten voor inkoop en verkoop. Vul deze informatie in.

Binnen e-Boekhouden.nl kun je natuurlijk achteraf de grootboeknummers nog aanpassen en/of corrigeren.

Aanpassen klantnummers (optioneel)

Indien nodig kun je ook nog instellen dat we je klantnummers van FactuurSturen.be verhogen met een bepaald getal zodra we de klant aan gaan maken in e-Boekhouden.nl.

Kom je er niet uit?

Er is ook nog een handleiding beschikbaar bij e-Boekhouden.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.