Meerdere accounts koppelen

Het is mogelijk om, als je meerdere FactuurSturen.be-accounts hebt, een overkoepelende inlog te maken waarna je eenvoudig kunt wisselen tussen je FactuurSturen.be-accounts zonder elke keer opnieuw te moeten inloggen.

1. Overkoepelend account maken

Het is eenvoudig om een overkoepelend account aan te maken. Log in in één van je FactuurSturen.be-accounts.

Log in en volg deze stappen:
Account Gebruikersbeheer

Klik op de knop "Nieuw" en voeg een account toe met alle rechten aangevinkt.

Vul het e-mailadres in waarmee je wilt inloggen. Je ontvangt daarna een e-mail om een wachtwoord aan te maken.

2. Volgend account toevoegen

Om dan een volgend FactuurSturen.be-account toe te voegen, log je in met de gegevens van je andere FactuurSturen.be-account. Ga daarna weer naar het gebruikersbeheer en voeg daar ook een extra gebruiker toe met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt hebt in het andere account.

Top! Nu heb je bij twee FactuurSturen.be-accounts ingesteld dat jouw e-mailadres toegang heeft tot die accounts.

3. Inloggen met je nieuwe overkoepelende inlog

Als je vanaf nu inlogt met het door jouw ingestelde e-mailadres en wachtwoord, krijg je rechtsboven een extra icoontje te zien met een poppetje erin. Als je op dat icoontje klikt, krijg je de mogelijkheid om te wisselen tussen de accounts.

Als je nog meer accounts wilt toevoegen aan je e-mailadres, doorloop dan nogmaals stap 2 bij een ander FactuurSturen.be-account.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Door ondernemers, voor ondernemers

Wij gebruiken het zelf ook :)

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.9

De laatste update van ons systeem is van 25-03-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.