Hebben jullie ook een koppeling met cloudopslagdiensten?

Het is bij FactuurSturen.be mogelijk om alle verzonden facturen na verzending automatisch op te laten slaan bij op een online opslagdienst. Op dit moment ondersteunt FactuurSturen.be de diensten Dropbox, Google Drive, OneDrive en OneDrive Business.

Een verbinding maken is in een paar klikken geregeld.

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Verbindingen Kies jouw dienst

Met deze koppeling kun je ook exports van facturen, producten, klanten en SEPA XML bestanden automatisch opslaan op de cloudopslag.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Door ondernemers, voor ondernemers

Wij gebruiken het zelf ook :)

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.9

De laatste update van ons systeem is van 25-03-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.