Hoe kan ik anderen toegang geven tot mijn account?

Het is mogelijk om anderen, zoals personeel, partner of boekhouder, toegang te geven tot je FactuurSturen.be account.

Je kunt voor elke toegevoegde gebruiker instellen waar deze toegang tot heeft. Een boekhouder kun je bijvoorbeeld enkel leesrechten geven en een personeelslid toestaan om offertes te maken en te versturen, maar geen toegang te geven tot de rapportages en inzicht in verzonden facturen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een gebruiker toevoegen is eenvoudig:

Log in en volg deze stappen:
Account Gebruikersbeheer Nieuw

Wanneer je een gebruiker toevoegt ontvangt hij/zij een bericht samen met een link voor het instellen van een wachtwoord. Toegevoegde gebruikers kunnen inloggen met hun e-mailadres en een gebruiker kan toegang krijgen tot meerdere FactuurSturen.be accounts.

Heb je zelf meerdere accounts bij FactuurSturen.be?

Heb je zelf meerdere FactuurSturen.be accounts dan kun je jezelf ook als gebruiker toevoegen bij elk account. Log je vervolgens in met je e-mailadres dan kun je eenvoudig wisselen tussen de accounts. Rechtsboven zal de bedrijfsnaam aanklikbaar worden en krijg je de keuze uit alle accounts waartoe je toegang hebt.

Deze functie is niet beschikbaar voor gratis gebruikers

Gouden Factuur

Wij zijn enorm trots op ons product

Made with love