Kan ik de promotietekst uitschakelen?

In de uitgaande e-mails plaatsen we onderaan een subtiele reclametekst met een link naar FactuurSturen.be. Deze promotietekst is voor betalende gebruikers als volgt uit te schakelen:

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Systeem Promotie

Help FactuurSturen.be!

Door de promotietekst te plaatsen help je ons met het aantrekken van nieuwe gebruikers. We zijn je dan ook zeer dankbaar als je de tekst plaatst in de e-mail.

Affiliateprogramma

We beschikken ook over een affiliateprogramma, waardoor je extra FactuurSturen.be tegoed kunt krijgen als nieuwe gebruikers ons product gebruiken dankzij jou (en je link in je e-mail). Lees meer over ons affiliateprogramma

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Wij zijn enorm trots op ons product

Made with love

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.13

De laatste update van ons systeem is van 16-04-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.