FactuurSturen.be Help

Ik heb via FactuurSturen.be een spooknota ontvangen, wat doen jullie hiermee?

Een spooknota is een aanbieding die qua lay-out lijkt op een factuur. Uit de kleine lettertjes blijkt dat het gaat om een aanbieding. Een factuur waar geen prestatie tegenover staat, is een dubieuze nota. Deze twee termen worden vaak in één adem genoemd met acquisitiefraude.

Helaas komt het voor dat deze nep-facturen of spooknota's worden verzonden door gebruikers van FactuurSturen.be. Het is echter niet aan ons om te bepalen wat wel en niet wettelijk is toegestaan en of het daadwerkelijk om (een vorm van) fraude gaat. Om die reden kunnen we deze gebruikers niet zonder gerechtelijk bevel blokkeren of verwijderen.

Fraude melden

We adviseren om melding te maken bij de Fraudehelpdesk. Dit is de nationale helpdesk van de rijksoverheid voor vragen en meldingen over fraude. Meld het hier altijd als je het slachtoffer bent van fraude of als je fraude vermoedt. Je melding draagt bij aan een beter inzicht in de aard en omvang van fraude in Nederland. Bovendien kan de Fraudehelpdesk dan andere ondernemers waarschuwen.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Wij zijn enorm trots op ons product

Made with love

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.5

De laatste update van ons systeem is van 15-02-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis