Kan ik mijn eigen logo en/of briefpapier gebruiken?

Binnen FactuurSturen.be kunnen meerdere opmaakprofielen worden aangemaakt en per profiel kan een logo en/of briefpapier worden ingesteld.

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Profielen (briefpapier) Logo / Briefpapier

Logo

Het logo zal automatisch geschaald worden naar 1063x472 pixels (verhoudingen blijven gehandhaafd). Als je een andere grootte wilt, gebruik dan niet de logo functie maar plaats het logo in een A4 document en upload het als briefpapier. Dan ben je helemaal vrij om de grootte en plaats van het logo te bepalen. Gebruik optioneel de marge instellingen van het opmaakprofiel om te voorkomen dat teksten over het logo worden gezet.

Briefpapier

Briefpapier zal, wanneer deze niet A4 is, automatisch over de volledige breedte van het document worden geschaald en bovenaan worden geplaatst. De lengte zal verhoudingsgewijs mee schalen.

Je kunt JPG-, en PDF-bestanden gebruiken van maximaal 200Kb

We adviseren om gebruik te maken van een (uit vectoren opgebouwd) PDF-bestand. Deze zijn zeer compact en blijven, in tegenstelling tot JPG-bestanden, bij inzoomen en afdrukken van perfecte kwaliteit. Als je briefpapier hebt laten ontwerpen, vraag de ontwerper dan om bovengenoemd type bestand

Vervolgpapier

Het is niet mogelijk om vervolgpapier te gebruiken. Het bestand wat je upload als briefpapier zal op elke pagina van je documenten worden gebruikt.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.13

De laatste update van ons systeem is van 16-04-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.