FactuurSturen.be Help

Heb ik naast FactuurSturen.be nog een boekhouder nodig?

Hoewel FactuurSturen.be voor de meeste (kleine) ondernemers alles in huis heeft, raden we gebruikers aan om daarnaast gebruik te maken van een boekhouder/accountant.

Voorwerk

Wij maken het de ondernemer zo eenvoudig mogelijk om de boekhouder van de juiste informatie te voorzien. Op die manier nemen we de boekhouder veel werk uit handen waarmee we de kosten hiervoor minimaliseren. FactuurSturen.be richt zich op het ondernemersdeel: het factureren van geleverde diensten en producten, het inboeken van ontvangen facturen/bonnen en het verwerken van banktransacties (betalingen). Met die informatie kunnen we de ondernemer helpen met de btw aangifte en d.m.v. categorie├źn inzicht geven in de diverse type omzet en kosten.

Aangifte doen

Hoewel een btw-aangifte eenvoudig te berekenen is (doen we voor je), heb je voor de aangifte inkomstenbelasting veel meer data nodig. Zo moet er rekening gehouden worden met investeringen, aftrekposten, subsidies, (continue wijzigende) voordeelregelingen, enzovoort. Om problemen met de belastingdienst te voorkomen is het belangrijk dat je de aangiftes laat controleren door een boekhouder. Die helpt je ook met het opmaken van de jaarrekening en balans.

Boekhouder helpt

Het voeren van een goede boekhouding is een vak apart. Hoe eenvoudig we het ook voor je maken, het is en blijft lastige materie. Een goede boekhouder is betrouwbaar, denkt met je mee, geeft advies en verdient zichzelf terug! Ook bij vragen met betrekking tot bijvoorbeeld facturatie kun je bij een boekhouder terecht.

Toch zelf doen

Ben je zelf boekhoudkundig onderlegd en wil je zelf alle aangiftes verzorgen dan is FactuurSturen.be niet het pakket voor jou. Zo ontbreekt de mogelijkheid om investeringen te registreren, een balans op te maken en journaalposten te verwerken. Ook het voeren van een personeelsadministratie is niet mogelijk.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.5

De laatste update van ons systeem is van 15-02-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis