FactuurSturen.be Help

Hoeveel kost het gebruik van FactuurSturen.be?

In tegenstelling tot andere boekhouddiensten en administratiesoftware betaal je bij FactuurSturen.be geen vast bedrag per maand. Ondernemers die gebruik willen maken van onze dienst betalen een vast bedrag van 65 eurocent per document tot een maximum van 14,95 euro per maand. Geen addertjes, geen vaste kosten en geen verplichtingen. Zo betaal je bij ons nooit teveel.

Wil je gebruik kunnen maken van FactuurSturen.be dan kun je prepaid tegoed te kopen. We brengen voor het versturen en inboeken van facturen en offertes 65 eurocent in mindering op je tegoed. Het versturen van (automatische) herinneringen is altijd gratis.

Aangekocht prepaid tegoed blijft onbeperkt geldig en kan, indien gewenst, automatisch worden aangevuld d.m.v. automatische incasso

Maximaal 14,95 euro per maand

Als je in een maandelijkse periode 14,95 euro hebt uitgegeven voor het versturen of inboeken van documenten (exclusief optionele diensten), brengen we de rest van de maandelijkse periode geen geld in rekening voor het versturen en inboeken van documenten. We maken wel gebruik van een fair use policy om buitenproportioneel gebruik te voorkomen. Zie onze fair use policy.

Maandelijkse periodes

Je maandelijkse periode loopt niet gelijk met de kalendermaanden. De maandelijkse periode wordt gebaseerd op de dag van je aanmelding. In het "account"-menu kun je zien van wanneer tot wanneer jouw maandelijkse periode loopt en hoeveel kosten je deze periode hebt gemaakt. Bovenaan de pagina heb je ook de mogelijkheid om een transactieoverzicht te bekijken zodat je precies kunt zien welke kosten je wanneer gemaakt hebt.

Optionele diensten

Naast de kosten voor het inboeken en versturen van facturen en offertes brengen we de volgende kosten in rekening bij gebruik van optionele diensten:

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.55.5

De laatste update van ons systeem is van 10-07-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis