FactuurSturen.be Help

Hoe koppel ik Mollie aan FactuurSturen.be

Met een koppeling tussen factuursturen.be en Mollie kunnen facturen online of via automatische incasso betaald worden. Hieronder staat een stap-voor-stap handleiding om de koppeling binnen enkele minuten te realiseren.

Als je nog geen Mollie account hebt, kun je er gemakkelijk een aanmaken om te beginnen. Elk Mollie-account heeft minimaal één websiteprofiel. In zo'n profiel kun je betaalmethodes activeren. Om een nieuw websiteprofiel aan te maken, navigeer je in Mollie naar het "Websiteprofielen"-menu onder "Instellingen". Klik op de blauwe knop "Maak een nieuw websiteprofiel aan" om te starten.

Koppel Mollie met FactuurSturen.be

Als je Mollie account helemaal ingericht is kun je hem koppelen aan je FactuurSturen.be-account. Ga je naar de instellingen binnen je FactuurSturen.be-account om te starten.

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Betaalmogelijkheden Mollie

Klik op de "Verbinden" link om de koppeling op te zetten. Log in op je Mollie-account (indien nodig) en bevestig dat je de accounts wilt koppelen.

Nu is de koppeling tussen de accounts gereed en kunnen facturen betaald worden via Mollie. Zo ziet het betaalproces eruit.

Als je meerdere websiteprofielen hebt aangemaakt bij Mollie, kun je in je FactuurSturen.be-account aangeven welk websiteprofiel je wilt gebruiken.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Door ondernemers, voor ondernemers

Wij gebruiken het zelf ook :)

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.55.5

De laatste update van ons systeem is van 10-07-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis