FactuurSturen.be Help

Geavanceerde OCR mogelijkheden

FactuurSturen.be biedt naast de standaard (gratis) OCR mogelijkheid waarbij we bedragen en crediteurinformatie geautomatiseerd proberen uit te lezen ook een geavanceerde OCR mogelijkheid.

Voordelen

De geavanceerde OCR maakt van gefotografeerd en gescande facturen en bonnetjes een doorzoekbare PDF. Ook is het mogelijk om tekst, bedragen en gegevens te selecteren, kopiƫren en plakken. Dit zal het inboeken enorm versnellen. Tevens is de karakterherkenning een stuk beter, ook bij lage kwaliteit of onscherpe foto's.

Een bijkomend voordeel is dat gefotografeerde bonnetjes automatisch geroteerd worden en het perspectief wordt gecorrigeerd. Hierdoor worden de bonnetjes beter leesbaar en netter gearchiveerd.

Kosten

Het verwerken van een bonnetje of factuur met de geavanceerde OCR module kost 10 eurocent. Uiteraard betaal je alleen voor documenten die gefotografeerd of gescand zijn. Digitale facturen hoeven we niet d.m.v. OCR te verwerken.

Wanneer je deze functie hebt ingeschakeld brengen we kosten in rekening voor elke gefotografeerde of gescande afbeelding. Deze kosten worden niet gecrediteerd wanneer je de boeking verwijderd.

De kosten voor deze optionele dienst tellen niet mee voor de max. van 15 euro per maand, het kan dus zijn dat je meer dan 15 euro maand kwijt bent als je deze dienst inschakelt.

Activeren

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Systeem Geavanceerde OCR

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
4.9 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.20.62

De laatste update van ons systeem is van 07-07-2020. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis